Lunchroom ‘De Wachtkamer’

(het oude station van Vogelenzang)

ReserverenPartijen

Sfeervolle lunchroom

Alexandra: “Mijn droom was altijd om een eigen lunchroom te beginnen. Het concept is ontstaan door Ideeën en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de periode dat ik stewardess was.  Ik heb zoveel gezien en inspiratie opgedaan in allerlei landen.”

En toen dacht ik nu 17 jaar geleden “nu ga ik het doen”!

Manon: Zo’n kleine 10 jaar geleden liep ik binnen bij de Wachtkamer. “Hi ik ben Manon”!

Dat was de start van een mooie samenwerking tussen mij en Alexandra. Ik sta vanaf  het eerste moment met heel mijn hart in de Wachtkamer. Gasten een fijne tijd bij ons geven is wat mij enorm blij maakt. Inmiddels  zijn Alexandra en ik gegroeid tot compagnions.

Hallo vandaag en welkom morgen!

 

 

 

De geschiedenis

Station Vogelenzang-Bennebroek, tussen de spoorlijn Haarlem-Leiden en de Leidsevaart, werd in 1842 in gebruik genomen. In 1944 stopte de laatste trein er en werd het station opgeheven.

In 1995 werd  gestart met de restauratie van het oude stationsgebouw, waarbij de originele indeling zoveel mogelijk in oude staat werd hersteld.

De Wachtkamer zit sinds 2005 op de plek waar vroeger de reizigers wachten op de trein. Nu is het de plek voor een heerlijke kop koffie, lunch, high tea en een bijzondere locatie voor uw verjaardsfeest, huwelijk of andere speciale gelegenheden in Vogelenzang. Op steenworp afstand van Haarlem.

 

Over ons

Nu bent u aangekomen in lunchroom ‘De Wachtkamer’!

Van maandag tot en met zondag kunt u genieten van zelfgemaakte taarten, cake, een heerlijke lunch, high tea, biologische sapjes, verse koffie en een groot assortiment aan thee.

The place to be

Bent u voor een speciale gelegenheid op zoek naar een bijzondere lokatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres!